SANITAIR


van toilet tot welnessruimte

neem vrijblijvend contact op info@isopur.be | T 055 30 05 04

SANITAIR

Een badkamer hoort rust en ontspanning uit te stralen. Een bad, douche, toilet of wasmeubel wordt door de klant gekozen op basis van design en lichamelijk comfort. Wij vergezellen onze klanten naar de ruime toonzalen van onze leveranciers en begeleiden hen bij het maken van hun keuze. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vlot inspelen op de wensen van elke klant. Uw droombadkamer of welnessruimte binnen handbereik.

Sanitair houdt meer in dan het kiezen en plaatsen van uw gewenste sanitaire toestellen in badkamer of toilet. Isopur staat ook in voor het plaatsen van uw sanitaire leidingen, waterbehandeling en waterverwarming.

Het plaatsen van sanitaire leidingen

Het plaatsen van sanitaire leidingen in zowel particuliere woningen, kantoren, winkels of industriële settings.

Ontwerp, keuze en realisatie van sanitaire toestellen voor badkamer, toilet of keuken

Samen met de klant wordt gezocht naar de sanitaire toestellen die een ideale combinatie vormen tussen esthetiek, comfort en budget. Wanneer de keuze is gemaakt, staat Isopur in voor het plaatsen van alle toestellen. Het resultaat is een badkamer, toilet, lavabo of gootsteen afgewerkt met oog voor detail.

Waterbehandeling

Ontkalkers en filters in uw huishoudelijke of industriële sanitaire installatie zijn de ideale bescherming tegen kalkaanslag en corrosie. De levensduur van uw leidingen wordt aanzienlijk verlengd. Zijdezacht water voor een gezonde huid en haar en zuiver en mineraalrijk drinkwater uit de kraan zijn een feit.

Waterverwarming

Doorstromers op elektriciteit en gas, voorraadboilers en zonneboilers, zie hernieuwbare energie